Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Εκδήλωση ΠΑ.ΣΟ.Κ



Πετυχημένη η εκδήλωση του ΠΑ.ΣΟ.Κ στο κέντρο Γοργόνα που διοργάνωσαν οι τοπικές οργανώσεις του Κέντρου και της Ανάκασας.
Μίλησαν και οι δύο γραμματείς!
Ο Γραμματέας της Τ.Ο 1 ευχαρίστησε ιδιαίτερα το Δήμαρχο κ. Νίκο Σαράντη για την υποστήριξη του στις Οργανώσεις και συγχρόνως ευχαρίστησε τις οικογένειες Τσίρμπα -Μαξούρα για την βοήθεια που παρέχουν σε κάθε εκδήλωση.

Ένας πανικός και εκνευρισμός υπήρξε από δύο-τρεις της Δημοτικής Αρχής για την αναφορά στις οικογένειες Μαξούρα-Τσίρμπα και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Έφτασε στο σημείο μέλος της Δημοτικής Αρχής να κάνει και υποδείξεις στο γραμματέα της Τ.Ο 1 .Θα ήθελα να πω του συγκεκριμένου κυρίου να είναι πιο προσεκτικός για το τι λέει και για ποιους.

Η παρουσία στα κοινά από την οικογένεια μου και την οικογένεια Τσίρμπα δεν είναι προσωρινή στα τοπικά και δεν ήρθαν τώρα. Κάποιοι έχουν ιστορία και αγώνες στην πλάτη τους κύριε και εσείς είσαστε ο τελευταίος τροχός της αμάξης που θα μας κρίνετε..

Από την άλλη άποψη να ξέρετε ότι μόνο καλό μας κάνατε και ο κόσμος εκεί πιστέψτε με κατάλαβε καλά το τι συνέβη.Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο....και οι βουλευτές...και ο κόσμος που έδωσαν το παρών κατάλαβαν από όσα ακούστηκαν.

Ας ελπίσουμε όσα ειπώθηκαν να ήταν μία ατυχής στιγμή αλλιώς να μην επικαλείστε θέμα ενότητας γιατί κοροιδεύετε τον εαυτό σας. Αυτά.......οι αρμόδιοι ας αναλάβουν τις ευθύνες τους και να ξεκαθαρίσουν την θέση τους.......Ε όχι να μας κρίνουν και οι ‘περαστικοί’.........!

Περαστικά !

Φωτογραφικό υλικό και λεπτομέρειες για την εκδήλωση στην επόμενη ανάρτησή μου.....