Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Ήταν όλοι εκεί....







Χθες λοιπόν έγινε ο χορός του ΠΑ.ΣΟ.Κ στο κέντρο Γοργόνα στα Φιλαδέλφεια. Ήταν σχεδόν όλοι εκεί.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι εξής: Ο Δήμαρχος κ. Νίκος Σαράντης, ο κ. Κουτρουμάνης(Υφυπουργός), οι βουλευτές κ. Πρωτόπαπας, κ. Βούρος, κ. Κακλαμάνης, κ. Γείτονας και η κα. Αποστολάκη.

Από το Δημοτικό συμβούλιο ο πατέρας μου Νίκος Μαξούρας( Δημοτικός Σύμβουλος με τη Δημοτική Ενότητα και Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου), η κα. Τσίρμπα – Μαρκούτη Αρετή(Δημοτική Σύμβουλος, Επικεφαλής Α.Δ.Ε.Κ), οι Αντιδήμαρχοι κ. Τσελέκας Πολύδωρος , κ. Γιάννης Ρούσσος και κ. Μαρίνης Κων/νος, ο κ. Καρακώστας Δήμος (Πρόεδρος Βρεφονηπιακών Σταθμών), ο κ. Δρόσος Γεώργιος(Πρόεδρος ΓΑΙΑ), η κα Αργυρώ Γιαννάκη (Πρόεδρος Πολιτιστικού κέντρου), ο κ. Περάκης Ιωάννης (Πρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού), ο κ. Ελαιοτριβάρης Ιωάννης (Πρόεδρος Αναπτυξιακής) και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κοντοπίδης Φλώρος, κ. Πούλιος Εμμανουήλ (εκπρόσωπος οικολόγων), η κα Μαρινάκη Στυλιανή και ο κ. Νικητόπουλος Σταύρος(επικεφαλής Νέας Εποχής). Από το Εθνικό Συμβούλιο ο κ. Κωνσταντόπουλος Δημήτρης.

Επίσης, η γραμματέας της Νομαρχιακής Β3 κα Ζερβάκη Ηρώ και το μέλος της Νομαρχιακής κ. Χατζημιχάλης Νεκτάριος. Σημαντική και η παρουσία του Πρώην Επιτυχημένου Δημάρχου Νέας Χαλκηδόνας κ. Παπαμικρούλη.

Από το Εθνικό Συμβούλιο το παρών έδωσε ο κ. Κωνσταντόπουλος Δημήτρης.

Ακόμη το παρών έδωσαν όλα τα εκλεγμένα μέλη των Οργανώσεων Τ.Ο1 και Τ.Ο2 και της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ.


Και από σήμερα….συνέχεια στον αγώνα.. από όλους μας για μία δίκαιη κοινωνία με αξιοκρατία και δικαιοσύνη.