Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Τι να πω.....


Η Πεζογέφυρα που ενώνει τις τρεις γέφυρες με τα Μυκονιάτικα, δεν χρησιμοποιείται από τους Δημότες, κατοίκους και τους διερχόμενους γιατί είναι μη εύκολα προσβάσιμη για να την ανέβει κάθε πολίτης.
Αυτό πάντως συμβαίνει γιατί δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πολιτών.
Το ανέβασμά της είναι απότομο και δεν υπάρχει ράμπα για καροτσάκια και ιδιαίτερα για ανάπηρους.

Και ρωτάω εγώ…πως θα διαβεί την πεζογέφυρα ένας ηλικιωμένος…μία μητέρα με το παιδί της στο καροτσάκι ή ένας ανάπηρος;

Δεν μπορώ να καταλάβω....
Οι κύριοι του Ο.Σ.Ε δεν κατανοούν το τι πρέπει να προσφέρουν στους Δημότες; Τόσο μυαλό θέλει πια; Δηλαδή πετάμε μία πεζογέφυρα και στο καλό; Ε όχι……Δεν είναι έτσι…..επιτέλους σε αυτή τη κοινωνία πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι δεν είμαστε σκουπίδια…έχουμε δικαίωμα στην ασφάλειά μας ….
Αν κάποιοι από τα ”μεγάλα κεφάλια” δεν ενδιαφέρονται …και όταν λέω μεγάλα κεφάλια εννοώ τα μεγαλοστελέχη του ΟΣΕ που παίρνουν τις αποφάσεις…..δεν πειράζει…θα καταλάβουν πάρα πολύ σύντομα τι εστί κοινωνία.
Όταν η κοινωνία ενώνει τη φωνή της…τότε δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Το ότι από εκεί περνούν εκατοντάδες άτομα δεν τους συγκινεί;
Ο πατέρας μου, επανειλημμένα έχει βγει σε κανάλια και έχει εκφράσει το πρόβλημά μας..
Ιδιαίτερα ένα πρωινό είχε μαζευτεί και πλήθος κόσμου.
Για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα….ή θα μας βάλετε μία ανθρώπινη γέφυρα για όλους τους δημότες ή θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα κύριοι του ΟΣΕ…….το πανηγυράκι και η πλάκα τελείωσε….. εδώ είναι Άγιοι Ανάργυροι και δεν μασάμε από νταηλίκια και μεγαλοεταιρείες.
Αρκετά άτομα θρηνήσαμε..πρέπει να χαθούν και άλλες ζωές;
Αν δεν γίνει κάτι σύντομα ..ραντεβού στα κανάλια και στους δρόμους!
Έτσι για να τελειώνουμε.....