Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ.....




















Σήμερα μπήκε και το γρασίδι και πρασίνισε όλος ο 4ος Βρεφονηπιακός Σταθμός στα Μυκονιάτικα. Από το πρωί τις 8.00 μέχρι και τις 3.00 περίπου το μεσημέρι, ο Πρόεδρος των Βρεφονηπιακών κ. Δήμος Καρακώστας έδωσε το παρών στα Μυκονιάτικα προκειμένου να γίνουν όσο το δυνατόν καλύτερες οι εργασίες για την ομορφότερη εικόνα του σταθμού.

Τέτοιοι άνθρωποι χρειάζονται για να πάει μπροστά η κοινωνία μας.

Για την καλύτερη και δυνατή συντήρηση του πράσινου ο κ. Καρακώστας θα το επιβλέπει για λίγες μέρες. Το σημαντικό είναι ότι ένα κομμάτι του τάπητα που απέμεινε δεν το πέταξε ο Πρόεδρος των Βρεφονηπιακών ..αλλά το έδωσε στο Δήμο για να μπει σε άλλο μέρος της περιοχής μας.
Εγώ προσωπικά σα νέος χαίρομαι να βλέπω ότι υπάρχουν ακόμη τέτοιοι άνθρωποι να τρέχουν για ένα καλύτερο αύριο...ειδικότερα για εμάς....τη νέα γενιά.
Μακάρι να ήταν όλοι σαν το κύριο Καρακώστα ... Και όπως ξέρετε....εγώ θεωρώ ότι ο Κ. Καρακώστας, ο κ.Προβατόπουλος, ο κ. Τσελέκας και ο κ.Σπανός και ο κ.Κοντοπίδης κρατούν την παράταξη στις πλάτες τους.
Αυτή είναι η πραγματικότητα.....

(παραπάνω βλέπετε φώτο κατά την ώρα που παραλαμβάνει το έργο και ο κ.Καρακώστας και συζητάει με τον αρμόδιο υπάλληλο του εργολάβου που ανέλαβε το έργο)

(Επίσης στην φώτο βρίσκεται και η μητέρα μου Έφη...που για να μήν ξεχνάμε....ήταν δική της η πρόταση για να χτιστεί εκεί ο Βρεφονηπιακός.)