Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες


Σε αυτές τις Δημοτικές εκλογές κρίνονται πολλά. Ίσως βρισκόμαστε στην πιο σημαντική καμπή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Στην εκλογική μάχη του Μαΐου κρίνεται η γειτονιά, η συνοικία, η πόλη. Ήδη έχει ξεκινήσει η προπαγάνδα και κάποιοι παριστάνουν τους μάγους με τα δώρα που μόλις αναλάβουν θα φέρουν τις μεγάλες αλλαγές. Δεν μας λένε όμως ποιες είναι αυτές και πως θα τις πραγματοποιήσουν αφού το έργο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχει γίνει δυσκολότερο μετά τις περικοπές που έχει υποστεί.

Πρέπει και κρίνεται αναγκαίο να αλλάξουμε νοοτροπία ψήφου και να βάλουμε ως κριτήριο το συμφέρον της πόλης μας και όχι σαν κριτήριο τα προσωπικά μας θέλω.

Δυστυχώς τα οικονομικά δεν είναι και τόσο καλά με αποτέλεσμα να δυσκολεύει το έργο της Διοίκησης καθώς δεν είναι μόνο τα νέα έργα αλλά και η συντήρηση των υπαρχόντων έργων και κτιρίων του Δήμου μας.

Η νέα πόλη μας, Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό, είναι μία πόλη που χρειάζεται ανθρώπους που την επόμενη μέρα θα τρέξουν να αγωνιστούν όσο το δυνατό καλύτερα για ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητά μας και θα συγκρουστούν ακόμη και με «τοπικά συμφέροντα» αν χρειαστεί.

Η νέα Διοίκηση πρέπει να κριθεί ώριμα και ήρεμα με πρόσωπα που θα εκφράσουν και άτομα που γνωρίζουμε ότι την επόμενη μέρα θα ασχοληθούν με την πόλη και δεν θα παραγοντίζουν.

Η Διοίκηση «ΣΑΡΑΝΤΗ» πέρασε την φουρτούνα των δυσκολιών της κρίσης και της πίεσης των απολύσεων που επέβαλλε η κυβέρνηση λόγο των μέτρων του Μνημονίου. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Παρόλα αυτά στάθηκε όρθια και στέκεται και θα σταθεί. Η εμπειρία και η γνώση των προβλημάτων βοηθάει στο να διοικείται η πόλη με ωριμότητα.

Τα λόγια είναι για αυτούς που προσπαθούν να πείσουν και κάποιοι ήδη έχουν ξεκινήσει να τάζουν λαγούς με πετραχήλια.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο δημοτικός λαός πρέπει να σκεφτεί με βάση το τοπικό συμφέρον γιατί όταν πιστεύεις στο ψέμα γίνεσαι συνοδοιπόρος του ψέματος.