Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Τα προβλήματα της πόλης ενώνουν....

Αγαπητοί φίλοι, φίλες



Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την μάχη των Δημοτικών και αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου. Διανύσαμε και διανύουμε μία δύσκολη περίοδο για την χώρα αλλά και για την τοπική αυτοδιοίκηση. Το κράτος έχει κάνει μεγάλες περικοπές στους Δήμους με αποτέλεσμα να έχει δυσκολέψει το έργο των εκάστοτε διοικήσεων. Λιγότερα χρήματα με αποτέλεσμα αναγκαστικά να λύνονται δυσκολότερα σημαντικά ζητήματα που αφορούν την πόλη.

Δεν χωρούν τα κομματικά διλλήματα που θέτουν ορισμένοι γιατί οι δημοτικές εκλογές δεν κομματίζονται ούτε χρωματίζονται αλλά αντιθέτως παίζουν σημαντικό ρόλο τα πρόσωπα που θα υπερασπιστούν τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας.

Αυτός εξάλλου είναι ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Σε αυτές τις εκλογές χρειάζεται ωριμότητα στην κρίση των προσώπων καθώς πολλοί θα προσπαθήσουν μέσω της προπαγάνδας να κερδίσουν ψηφαλάκια. Όμως είναι σημαντικό να δούμε ποιοι τρέχουν στα καθημερινά προβλήματα της πόλης μας και ποιοι κάνουν προσπάθειες για τις συνοικίες μας και για την γειτονιά.

Έτσι πρέπει να κρίνουμε και για την δική μας πόλη.

Κομματικές σημαίες δεν χρειάζονται γιατί τα προβλήματα είναι κοινά για όλους μας.

Κρίνεται αναγκαία η παρουσία των νέων ανθρώπων, νέων ανθρώπων που θα φέρουν νέες ιδέες και νέες λύσεις. Όχι όμως μόνο νέους ανθρώπους ηλικιακά αλλά νέους που την επόμενη μέρα θα συγκρουστούν για την πόλη τους. Τέτοιοι νέοι χρειάζονται.

Σε λίγες μέρες θα ανακοινώσω και τις δικές μου προτάσεις και ιδέες για την πόλη μας.

Και περιμένω και τις δικές σας προτάσεις που πρέπει να διεκδικήσουμε μαζί την επόμενη
μέρα.


Τα προβλήματα της πόλης ενώνουν και δεν χωρίζουν.

Καλό Φθινόπωρο σε όλους και σε όλες.