Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

ΑΡΚΕΤΑ.....

Αναστατώθηκαν τα μισά Μυκονιάτικα προχθές τα ξημερώματα. Ένας μεγάλος θόρυβος αναστάτωσε όλους τους κατοίκους που διαμένουν κοντά στις Τρεις Γέφυρες.
Ενημερώνω λοιπόν ότι πάνω από 2,5 κιλά δυναμίτιδας ήταν αρκετά για να ανατιναχτεί η στέγη του Νυχτερινού Κέντρου «Νέα Φαντασία»(Focus) ίσως για ξεκαθαρίσματα ή για να δοθεί κάποιο μήνυμα στο αφεντικό που οφείλεται ίσως σε προσωπικές διαφορές.
Ότι και να συμβαίνει πάντως θα ήθελα να ενημερώσω για μία ακόμη φορά ότι πίσω από το Νυχτερινό Κέντρο γίνεται χαμός. Και το δυσάρεστο είναι ότι από εκεί περνούν εκατοντάδες περαστικοί, είτε για να πάνε στο ΕΠΑΛ..είτε για να πάρουν το Λεωφορείο προς Αθήνα ή προς Αγίους Αναργύρους , είτε για να πάνε για ψώνια στα μαγαζιά.
Όποιος περνάει από το συγκεκριμένο σημείο θα δει σκουπίδια, χρήστες ναρκωτικών, ακόμη και ενέσεις πεταμένες από εδώ και από εκεί. Η κατάσταση είναι τραγική. Ελπίδα όλων μας να μπει επιτέλους το ασανσέρ στην ήδη υπάρχον γέφυρα προκειμένου να πληροί τις προϋποθέσεις για την ασφάλεια των δημοτών με σκοπό να αποφευχθεί ο οποιοσδήποτε κίνδυνος των γραμμών..
Ο Πατέρας μου έχει βγει επανειλημμένως σε πρωινά πάνελ για να δημοσιοποιήσει το πρόβλημα, επίσης στο παρελθόν έχουν βγει κάτοικοι αλλά και μαθητές του ΕΠΑΛ σε εκπομπές αλλά οι υπεύθυνοι αδιαφορούν.
Ελπίζω να εισακουστούν όλα όσα λέω από το blog μου καθώς αν κάποιοι ψαχτούν θα δουν ότι το ίδιο λέει συντριπτικά η συνοικία των Μυκονιάτικων.
Η Πλάκα ξέρετε ποια είναι; Ότι για τον Ο.Σ.Ε το χρηματικό ποσό που χρειάζεται είναι μηδαμινό προκειμένου να γίνει η ζωή μας ευκολότερη αλλά…….αδιαφορούν. Τους αφήνουμε για λίγο ακόμη χρονικό περιθώριο να κάνουν το αυτονόητο……αλλά η υπομονή όλων μας τελειώνει…!
Κύριοι του Ο.Σ.Ε ..Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ….Η ΚΛΕΨΥΔΡΑ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ….. ΑΡΚΕΤΑ.....