Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Τέλος στο καθεστώς των Διαφημιστικών Πινακίδων!



Όπως όλοι θα έχετε ακούσει τον τελευταίο καιρό, οι παράνομες διαφημιστικές πινακίδες θα ξηλωθούν και πλέον θα λάβουν τέλος από τους δρόμους και τις λεωφόρους κάθε Δήμου.

Βέβαια αυτό αρέσει σε όλους ή μάλλον στους περισσότερους καθώς κύμα διαμαρτυριών έχει ξεκινήσει από τις διαφημιστικές εταιρείες οι οποίες απειλούν με απολύσεις εργαζομένων εκμεταλλευόμενοι την δύσκολη περίοδο της οικονομίας που διανύουμε.

Επειδή βρισκόμαστε στην εποχή της Πληροφορίας και της τεχνολογίας το Υπουργείο Μεταφορών ανακοίνωσε την δημιουργία ιστοσελίδας στην οποία μπορεί ο καθένας μας να καταγγέλλει που βρίσκονται παράνομες διαφημιστικές πινακίδες προκειμένου να ξηλωθούν.


Το site είναι το εξής:

http://www.illegalsigns.gov.gr/

Σχόλιο:

Μήπως θα πρέπει να δημοσιευτεί η νέα αυτή ιστοσελίδα σε όλα τα site των Δήμων προκειμένου να συμμετέχουμε και να βοηθήσουμε όλοι μας για τις παράνομες διαφημιστικές πινακίδες;

Και εσείς κύριοι συνάδελφοι bloggers…..ξεκινήστε και προωθήστε τη νέα ιστοσελίδα…..να γνωστοποιήσουμε σε όλους ότι όλοι μας χρειαζόμαστε για να ομορφύνουμε αλλά συγχρόνως να βοηθήσουμε στην καλύτερη ποιότητα ζωής του τόπου μας και της γειτονιάς μας.