Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Ήμαρτον....



Πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 25/1/10 βρέθηκα στο αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων μαζί με γείτονες και κατοίκους της συνοικίας όπου διαμένω προκειμένου να καταθέσουμε μήνυση για έναν σχιζοφρενή όπου έμενε σε εγκαταλελειμμένα σπίτια στην γειτονιά μας.




Ο συγκεκριμένος ΈΚΛΕΒΕ, απειλούσε όποιον έβλεπε και έκανε διάφορες χειρονομίες κυρίως σε γυναικόπαιδα. Το ποινικό μητρώο του συγκεκριμένου ανθρώπου έχει γραμμένα πολλά συμβάντα τα οποία θα έπρεπε να είναι αρκετά προκειμένου να είναι κλεισμένος στο τρελοκομείο ή στην φυλακή. Κάναμε τα απαραίτητα για να τον κλείσουν μέσα αλλά πλέον κυκλοφορεί ανάμεσά μας και πάλι ελεύθερος.

Αναρωτιέμαι πραγματικά αν οι Έλληνες πολίτες μπορούν να νιώσουν ασφάλεια αφού τέτοιοι άνθρωποι κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Το αστείο της ΥΠΟΘΕΣΗΣ είναι ότι κυκλοφορεί στους δρόμους των Μυκονιάτικων με τα ζουρλομανδύα. ΝΑΙ αγαπητοί μου φίλοι ... όπως το ακούσατε..με το ζουρλομανδύα. Για να ενημερώσουμε κάθε υπεύθυνο...εμείς στο αστυνομικό τμήμα δεν πήγαμε για χαβαλέ αλλά αντιθέτως για να διασφαλίσουμε το αυτονόητο..την ασφάλειά μας.
Εμείς δεν ζητήσαμε ούτε να τον κρατήσουν προσωρινά ούτε να τον ντύσουν με τα άσπρα του τρελού αλλά ούτε να τον κάνουν μπάνιο και να τον κουρέψουν.

ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΤΡΕΛΟ που απειλεί τους πάντες και τα πάντα. Δεν το έκαναν οι υπεύθυνοι κύριοι αν και έπρεπε και είναι και υποχρεωμένοι βέβαια.

Απλά ενημερώνουμε ότι την επόμενη φορά (και είναι σίγουρο ότι θα συμβεί αυτό) θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας.

Την ίδια μέρα που βρεθήκαμε στο Αστυνομικό τμήμα για τον ΤΡΕΛΟ μία άλλη υπόθεση αναστάτωσε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. Βρέθηκε νεκρός (για όσους δεν το έμαθαν) ένας 22χρονος από το Μπαγκλαντές στο Πάρκο του Αντώνη Τρίτση. Σήμερα, ένα μήνα μετά εντοπίστηκαν και συνελήφθηκαν οι δράστες οι οποίοι είναι ομοεθνείς του οι οποίοι και ομολόγησαν την δολοφονία. Όπως είπαν, τον οδήγησαν στο Πάρκο, τον τύλιξαν με ένα κασκόλ και τον έπνιξαν μέχρι θανάτου. Εν συνεχεία τον σκέπασαν με χόρτα και εξαφάνισαν τα ατομικά του έγγραφα. Ο λόγος που έφτασαν σε αυτό το σημείο ήταν οικονομικές διαφορές.

Και σας ρωτάω εγώ αγαπητοί φίλοι μου..

Μήπως πρέπει να γίνει ακόμη πιο έντονη και πιο αποφασιστική η παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας με σκοπό την άμεση και καλύτερη ασφάλεια των Δημοτών; Νομίζω ότι οι βόλτες και οι κλήσεις δεν μας ενδιαφέρουν και πολύ όσο το να στέλνουν τους εγκληματίες και τους κλέφτες στην φυλακή ή όπου χρειάζεται προκειμένου να μην δημιουργείται πρόβλημα στους πολίτες. Όσο για το Πάρκο του Αντώνη Τρίτση..δεν θα σχολιάσω γιατί είναι πολύ μεγάλο αυτό το θέμα..τουλάχιστον αφού δεν γίνονται τα απαραίτητα ας φυλάσσεται καλύτερα για να μην έχουμε σκηνικά σαν αυτό της 25ης Ιανουαρίου.

Ήμαρτον...