Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Πανστρατιά Ενότητας στην Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Τ.Ο 1 Αγίων Αναργύρων






Μεγάλη, ενωτική και σημαντική η παρουσία όλων των δυνάμεων του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Την εβδομάδα που μας πέρασε έγινε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τ.Ο 1 Αγίων Αναργύρων. Τελικά ο κύριος ομιλητής ήταν ο κ. Χρήστος Πρωτόπαπας (Βουλευτής Β' Αθηνών) επειδή η κ. Λούκα Κατσέλη ( Υπουργός Οικονομικών) είχε έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο για την Οικονομία και δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

Το παρών έδωσαν οι βουλευτές Β' Αθηνών, κα. Μιλένα Αποστολάκη, κα. Άννα Νταλάρα και ο κ. Κώστας Γείτονας και η Πλειοψηφία όλου του Πολιτικού κόσμου των Αγίων Αναργύρων που πρόσκεινται στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ο κόσμος τίμησε μαζικά την πρόσκληση της Τ.Ο 1 (πάνω από 300 πολίτες) και όλοι έμειναν ευχαριστημένοι καθώς δεν έλειψε κανένας , δεν έγιναν διαχωρισμοί για κανέναν και τουλάχιστον σε τέτοιες στιγμές προέχει το καλό του ΠΑ.ΣΟ.Κ , ιδιαίτερα σε αυτήν την δύσκολη περίοδο που διανύουμε σαν χώρα και σαν πολίτες.

Ο Γραμματέας της Τ.Ο 1 , Αντρέας Δημητρόπουλος, τόνισε ότι:

''To 46% του ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι εδώ και δίνει το Παρών έστω και αν υπάρχουν πολιτικές ακόμη και τοπικές πικρίες και είναι σημαντικό που βάζουν πλάτη στο κίνημά μας σε μία τέτοια δύσκολη περίοδο για τον τόπο και τους πολίτες''.

Θα ήταν παράλειψή μου να μην πω ότι η παρουσία νέων ανθρώπων ήταν μεγάλη και σημαντική και δίνει ελπιδοφόρο μήνυμα για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ και του τόπου μας.

Ελπίζω τέτοιου είδους κινήσεις ενότητας να γίνουν παράδειγμα για πολλούς καθώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα αλλά και το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει το ΠΑΣΟΚ δεν χωρά προσωπικές αντιπάθειες που μόνο καλό δεν κάνουν στο κόμμα. Θα ήταν προτιμότερο για κάποιους το πάθος λάσπης να το μετατρέψουν σε πάθος αγώνων και ιδεών για το ΠΑΣΟΚ και τον τόπο μας.

Συγχαρητήρια στην ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ...

Συγχαρητήρια σε όλους όσους άφησαν πίσω προσωπικές πικρίες και ενδυνάμωσαν με την παρουσία τους την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας..

Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ..