Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Απάντηση......


Προς τον Παρατηρητή (www.paratiritisagionanargyron.blogspot.com) και τους παρατηρητές του (www.agioianargyroinews.blogspot.com) που αναμεταδίδουν………


Όπως είναι γνωστό προχθές έγιναν τα εγκαίνια του Κινηματογράφου Μαρία-Έλενα, Κέντρο Τέχνης και πολιτισμού. Αυτό το έργο, όπως ο ίδιος ο Δήμαρχος κ. Νίκος Σαράντης ανέφερε, χρηματοδοτήθηκε και ξεκίνησε από τον Πρώην Δήμαρχο κ. Νίκο Ταμπακίδη, συνέχισε με το κ. Τρίγκα και τελείωσε με τη σημερινή Δημοτική Αρχή.

Το παρών λοιπόν έδωσε και ο κ. Πρωτόπαπας, βουλευτής Β’ Αθηνών με το ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι η αναφορά σας στο πρόσωπό του και στην οικογένεια μου. Νομίζω ότι τους Δημότες τους ενδιαφέρουν πιο σοβαρά ζητήματα από αυτά τα κουτσομπολιά που αναφέρετε. Το ότι έδωσε μία παρουσία ένας βουλευτής σας προβλημάτισε; Αλήθεια, οι δικοί σας βουλευτές που είναι; Αν και δεν τους έχω δει εδώ και χρόνια στα κοινά του δήμου μας.

Ο κ. Πρωτόπαπας δεν διασκεδάζει τις εντυπώσεις ….. αυτό το κάνουν άλλοι….!

Όσο για το περί γλειψίματος ..όσοι μας γνωρίζουν καλά… ξέρουν ότι είμαστε οικογενειακοί φίλοι και αφήστε να ξέρουμε εμείς που τον γνωρίζουμε καλύτερα από εσάς για το τι έχει προσφέρει στην κοινωνία και στους πολίτες.

Η Δημότες των Αγίων Αναργύρων τον τίμησαν με την ψήφο τους και άγγιξε τις 1000 ψήφους…. αυτό είναι τυχαίο;

Σας πείραξε ακόμη και η υποστήριξή του προς το λαό των Αγίων Αναργύρων για το στρατόπεδο της περιοχής μας;

Δεν σας νιώθω κ. Παρατηρητή……… γιατί πραγματικά με λυπεί το γεγονός ότι όλα σας φταίνε.

Εγώ βλέπω ότι υπάρχουν πιο σοβαρά προβλήματα τα οποία και δεν αναδεικνύετε…

Σας πείραξε ακόμη και το ακροατήριο της δεξίωσης…….. και γενικά όλα σας φταίνε……

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ…………!

Α! Και κάτι τελευταίο……


Ο κ. Πρωτόπαπας από την επομένη των εκλογών δίνει συνεχώς το παρών στην περιοχή μας……. έτσι για να μην ξεχνιόμαστε και να μην ακούγονται σχόλια τύπου…. εκλέχτηκαν και εξαφανίστηκαν……γιατί δεν κολλάει για όλους……!


ΤΏΡΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ………..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΩΝ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΩΝ…ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΛΑΣΠΗΣ…….