Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Συνάντηση στο Δ΄ΚΑΠΗ



Έγινε η πρώτη συγκέντρωση της Δημοτικής Αρχής στα Μυκονιάτικα. Η συνάντηση έγινε στο Δ’ Καπή με θέματα και προτάσεις προς συζήτηση όσον αφορά την πορεία των Μυκονιάτικων για τα έργα της συνοικίας μας.


Ο Δήμαρχος μίλησε για τα έργα που έγιναν στην συνοικία μας και για το τι έχει γίνει στα 3 χρόνια διοίκησής του. Δύο έργα τα οποία ανέβασαν τη γειτονιά μας είναι η νέα πλατεία στο 2o Δημοτικό και ο Βρεφονηπιακός σταθμός απέναντι από το Δ’ Καπή.


Προς τιμήν του ο Δήμαρχος ανέφερε ότι τα χρήματα για το Νέο Βρεφονηπιακό τα έφερε ο πρώην Δήμαρχος κ. Νίκος Ταμπακίδης επί της δικής του θητείας.


Παρευρέθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της γειτονιάς ( ο πατέρας μου Νικόλαος Μαξούρας και κ.Μαρίνα Αλεξανδροπούλου)

και οι κ. Προβατόπουλος Κων/νος, κ.Τσελέκας Πολύδωρας, κ. Σπανός Σούλης, κ. Δρόσος Γιώργος, η κα Στίγκα Θεοδοσία και η κα Χρονοπούλου Χρύσα.


Η συζήτηση έκλεισε με την παρέμβαση των δημοτών όσων αφορά τα προβλήματά τους τα οποία καταγράφηκαν από την Δημοτική Αρχή.


Θα ήθελα να επισημάνω ότι κάποιες παρουσίες «δημοτών» ήταν εκεί για να μπερδέψουν και όχι να βοηθήσουν με τις απόψεις τους την συζήτηση με τους υπόλοιπους δημότες...... για λόγους συμφερόντων.


Βέβαια δεν θα διστάσω να πω ότι αυτά τα οποία ειπώθηκαν από συγκεκριμένα άτομα θυμίζουν δημοσιεύματα τοπικής εφημερίδας.


Όποιος κατάλαβε ....κατάλαβε! Θα τα πούμε σε επόμενες αναρτήσεις μου.

Τελειώνοντας ο κ. Σαράντης είπε ότι θα ξαναγίνει συζήτηση με τους Δημότες των Μυκονιάτικων για να συζητηθούν μεγάλα θέματα όπως αυτό του κυκλοφοριακού.