Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2009

Η Ατζέντα...

Και τώρα πλέον όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ......... ΔΗΜΟΤΙΚΈΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.


Σε ένα χρόνο και πάλι δίνεται η μάχη από τους ενδιαφερομένους υποψηφίους για μία θέση στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου.


Ξεκινούν και πάλι οι συνεργασίες, ξεκινούν και πάλι οι περιοδείες των ενδιαφερομένων για την ψήφο… και ιδιαίτερα μετά από τα Χριστούγεννα αναμένεται να θερμανθεί το πολιτικό σκηνικό.


Ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες των συζητήσεων για συνεργασίες…αλλά είναι βέβαιο ότι θα δουν πολλά τα ματάκια μας.Άλλοι πικραμένοι και άλλοι ευχαριστημένοι από τα πρόσωπα που ψήφισαν στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές….πάντως οι αλλαγές στα πρόσωπα θα είναι μεγάλες . Πλέον ο λαός, όπως φάνηκε και στις βουλευτικές εκλογές, δεν ξεχνάει και δεν συγχωρεί. Το καλό όμως ξέρει να το επιβραβεύει.

Η Ατζέντα των υποψηφίων Δημάρχων περιέχει πολλά μυστικά και πολλές εκπλήξεις που σίγουρα οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι θα τα κρατήσουν για ατού στις τελευταίες ημερομηνίες που θα κλείσουν τα ψηφοδέλτια.
Αναμένεται με ενδιαφέρον η πορεία προς τις Δημοτικές Εκλογές…και μην ξεχνάμε ότι μάλλον θα ισχύει το 50 +1 και όχι το 42%....σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών!Ετοιμάζουμε μικρόφωνα, ετοιμάζουμε φυλλάδια, ετοιμάζουμε επαφές…..και πάμε......!!!!!