Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ



Στα Μυκονιάτικα ,στην Οδό Αγίου Παντελεήμονος, κοντά στις τρεις γέφυρες υπάρχουν εγκαταλελειμμένα …πρώην σπίτια.


Ο χώρος ήταν νοικιασμένος από γνωστή εταιρεία αυτοκινήτων όπου εδώ και δύο μήνες το ξενοίκιασαν.

Στην πλευρά της

οδού που σας προανέφερα υπάρχουν δύο παράθυρα που βλέπουν προς τον δρόμο. Μέσα σε αυτά λοιπόν υπάρχουν σύριγγες ναρκομανών που το έχουν βρει ως στέγη οι ναρκομανείς προκειμένου να κάνουν την χρήση τους πιο άνετα. Επίσης σε καθημερινή βάση κρύβονται ακόμη και τσαντάκηδες που κλέβουν ανυποψίαστες γυναίκες που περνούν από το συγκεκριμένο δρόμο.

Περάστε μετά από τις 23.00 το βράδυ να δείτε τι σας λέω.

Πριν 2 περίπου μήνες πέτυχα και έναν ανώμαλο…όπου βέβαια τον κυνήγησα και με την συμβολή της αστυνομίας τον πιάσαμε. Σε αυτό το συγκεκριμένο σημείο περνούν εκατοντάδες άτομα καθημερινά και αυτό οφείλεται στο ότι κοντά βρίσκονται οι στάσεις προς Αγίους Αναργύρους και προς το κέντρο της Αθήνας.

Το σημαντικότερο είναι ότι από το συγκεκριμένο σημείο περνούν και οι μαθητές του ΕΠΑΛ.

Όπως είναι γνωστό τις τελευταίες ημέρες η εγκληματικότητα και οι ληστείες δίνουν και παίρνουν.

Προτείνω με την παρέμβαση της δημοτικής αρχής και όλων των υπευθύνων να γκρεμιστεί η άσκοπη μάντρα για την άμεση ασφάλεια των δημοτών μας αλλά και την καθαριότητα της περιοχής μας.


Τελειώνοντας λοιπόν σας επισημαίνω ότι ένας λόγος παραπάνω για να γκρεμιστεί η συγκεκριμένη μάντρα είναι ότι δεν υπάρχει πεζοδρόμιο για τους πεζούς με το κίνδυνο τροχαίων ανά πάσα στιγμή.


Σας παρακαλώ μην αδιαφορήσετε..μας αφορά όλους!