Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ.....


Ευχαριστούμε για το κλείσιμο των επικίνδυνων λακκουβών..στην οδό Καζαντζάκη, στα Μυκονιάτικα….στα φανάρια προς Περιστέρι! Ευχαριστημένοι είναι όλοι οι πολίτες καθώς από αυτό το σημείο περνούν άπειρα οχήματα από και προς το Περιστέρι….καθώς είναι η μόνη έξοδος προς τον Κηφισό.. λόγω έργων της εθνικής οδού προς Πειραιά….και έτσι πλέον δεν θα υπάρχουν ατυχήματα όπως είχα αναφέρει σε προηγούμενή μου ανάρτηση για το συγκεκριμένο σημείο..…..

Επίσης γρήγορη ήταν η παρέμβαση του Δημάρχου όταν τον πληροφορήσαμε ότι στο νέο Βρεφονηπιακό σταθμό, προχθές το απόγευμα, στα Μυκονιάτικα, είχαν μπει παιδιά και έπαιζανμε αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος ζημιών στο κτίριο…
Είχαμε τηλεφωνήματα από την γειτονιά και κάναμε ότι γινόταν για να προλάβουμε… και η παρέμβαση ήταν γρήγορη με την βοήθεια του Νεκτάριου Χατζημιχάλη…

Θα ήθελα να επισημάνω και την χαρά των νέων παιδιών που είδαν το μπασκετάκι της γειτονιάς μας να αναβαθμίζεται… μπήκε καινούριο συρματόπλεγμα, κατασκευάστηκε νέα είσοδος, έβαψαν οι εργάτες το δάπεδο…… και πάλι τα παιδιά της γειτονιάς ξαναπαίζουν στο πλέον αναβαθμισμένο χώρο….
Κάποιοι μπορεί να τα λένε μικροπράγματα αλλά…. αυτά απασχολούν την πλειοψηφία των πολιτών…. και εμείς είμαστε ευχαριστημένοι…..
Ένα όμορφο έργο είναι και αυτό μπροστά από το 2ο Δημοτικό σχολείο της συνοικίας μας όπου η νέα πλατεία ομορφαίνει πλέον την γειτονιά μας και κάθε απόγευμα σκίζει από νέα παιδιά.

Όταν κάποιοι τα βλέπουν όλα αρνητικά..εμείς λέμε την πραγματικότητα και θέλουμε πραγματικά να αναβαθμίζεται ο τόπος μας… και να προχωρούμε βήματα μπροστά για ένα ομορφότερο περιβάλλον και ανθρώπινο.

Οι πολιτικές σκοπιμότητες δεν χωρούν στην καρδιά του πολίτη….. και όταν κάποιοι μάχονται για καρέκλες βάζοντας Βουλευτές, Νομάρχες, μαμάδες, πατεράδες και ότι άλλο υπάρχει…… εμείς συνεχίζουμε απλά και σεμνά… από την ταπεινή θέση μας.
Πάντως ο Δήμαρχος πρέπει να έχει μεγάλη υπομονή βλέποντας όλα αυτά που γράφονται….. αλλά εδώ τα έβαλαν ακόμη και με εμένα οι συμφεροντολόγοι……
Μήπως τα προβλήματα είναι κοινά για όλους μας ή κάποιους τους ενδιαφέρει μόνο ο προσωπικός πόλεμος;

Ας σταματήσουν πλέον οι κατινιές και να δώσουμε την προσωπική μας προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο, πιο ανθρώπινο και αποτελεσματικό. Αυτά σας λέει ένας νέος… που αγαπάει την γειτονιά του και δεν γράφει απλά για να διαφημιστεί(το άκουσα και αυτό).

Για όσους με παίρνουν από απόρρητα και με λένε Σαραντικό και όλα τα συναφή…τους ενημερώνω ότι η κοινωνία κρίνει και θα μας κρίνει.. για τα πάντα.
Όσο για τα υβριστικά σχόλια ορισμένων δήθεν πολιτών σε αναρτήσεις μου.. ας πάρουν να ενημερωθούν στο 210-2633800 , για να μην ρωτούν δήθεν δεξιά και αριστερά σε blog, μέσω σχολίων, για τα έργα .Να ενημερωθούν απευθείας.

…..Οι Άγιοι Ανάργυροι να βάλουν το χέρι τους… μία που είναι και η τιμητική τους αύριο… μήπως και κάποιοι καταλάβουν ότι δεν είναι ώρα για χαβαλέδες και συκοφαντίες..αλλά η ώρα να βάλουμε όλοι το δικό μας λιθαράκι… από όπου μπορεί ο καθένας..για να χαραχθεί δυναμική υπέρ της κοινωνίας μας…. υπέρ των πολιτών.

Και κάτι τελευταίο……

Αφήστε νέα παιδιά να αγωνιστούν…. είναι σημαντικό… νέα παιδιά που μεγάλωσαν εδώ και αγαπούν τους Αγίους Αναργύρους… ακούστε με….. χρειάζονται νέοι άνθρωποι όπου με την βοήθεια των παλαιών σοβαρών ανθρώπων που έφεραν τοπικές αλλαγές θα συμβαδίσουν και θα μάθουν…αυτό χρειάζεται…..χρειάζονται νέοι που γνωρίζουν καλά τους Αγίους και όχι νέοι που ήρθαν και έχουν και το θράσσος να μας κάνουν και μάθημα…έλεος…

Αυτά για σήμερα……