Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Με μία ματιά...


Και τώρα σειρά μου να κρίνω με το δικό μου μάτι την καθημερινή κίνηση αλλά και κρίση των blog του Δήμου μας. Ας τα πάρουμε με τη σειρά λοιπόν, έχουμε και λέμε….

www.agioianargyroinews.blogspot.com  :  όλα τους φταίνε… σύμφωνα με την κρίση τους  τίποτα δεν πάει καλά και το μόνο που κάνουν σε αυτό το blog  είναι να σπέρνουν  τη διχόνοια. Βέβαια ακόμη δεν εκφράζουν στα ίσα τι υποστηρίζουν…. Αλλά…….η κουκούλα καλά κρατεί…..

www.agioianargyroi-neaepoxh.blogspot.com : όπως είναι προφανές αυτό το blog ανήκει στην παράταξη της Νέας Εποχής. Ανανεώνεται στατιστικά 3 με 4 φορές το μήνα.

www.dimotikianagennisiagionanargyron.blogspot.com  : Ανανεώνεται σχεδόν κάθε μέρα και προτείνει  λύσεις και προτάσεις για τον Δήμο μας. Ανήκει στην Παράταξη της Δημοτικής Αναγέννησης που είναι υποστηριζόμενη από το ΚΚΕ.

 www.dimotis-agan.blogspot.com :  ασχολείται  με  γενικά θέματα της καθημερινότητας  και δεν ενοχλεί κανέναν. Που και που μας αναφέρει και κάποιες τοπικές εξελίξεις.

www.oikologiasos.blogspot.com :  είναι ένα blog που το έχουν δημιουργήσει νέα παιδιά και ασχολείται με θέματα που αφορούν το περιβάλλον.

www.stousagiousanargyrous.blogspot.com :  ένα blog ειρωνικό προς τα πάντα…το έχει δημιουργήσει (όπως μας λέει) ένας Αγιαναργυριώτης, Αθεράπευτα οικολόγος  και ανατρεπτικός…’ο παπάς ακόμη δεν τον βάπτισε όμως’…κρατάει την ανωνυμία του.

www.tripono.blogspot.com :  αναφέρει πληροφορίες για πολιτικές κινήσεις πολιτικών προσώπων  και πολλές φορές μας επισημαίνει τοπικά θέματα και εξελίξεις. Αγνοείται το τελευταίο δεκαπενθήμερο.

www.giapantaagioi.blogspot.com : ασχολείται με τα πάντα και τις περισσότερες φορές με χιούμορ….ανανεώνεται σε καθημερινή βάση…

www.agiopeda.blogspot.com :  ένα blog με πολλά υπονοούμενα που από ότι φαίνεται μέσα από σπόντες αφήνει κάποια υπονοούμενα για ορισμένα πολιτικά πρόσωπα του Δήμου μας… πολύ μαυρίλα ρε παιδί μου…. έχει να ανανεωθεί 15 μέρες…

www.dimotikienimerosi.blogspot.com :  αναφέρεται  σε έργα που έγιναν ή θα γίνουν στο Δήμο μας και υποστηρίζει  ανοιχτά το ΠΑΣΟΚ.

www.syriza-agion-anargyron.blogspot.com :  όπως είναι προφανές υποστηρίζει το ΣΥΡΙΖΑ  και τις προτάσεις του…προτάσεις για το δήμο μας δεν βλέπουμε.

www.tiposkitrinos.blogspot.com : κάνει πόλεμο επί προσωπικού και δεν διστάζει να λέει και ονόματα…ανανεώνεται σχεδόν σε καθημερινή βάση.

www.aganfox.blogspot.com : ήρθε, έκανε πόλεμο επί προσωπικού……και εξαφανίστηκε……οι αλεπούδες γεμάτες πονηράδα και κακία ψόφησαν ή τις τσίμπησαν οι μελλισούλες;

Η συνέχεια επί της οθόνης του υπολογιστή μας….