Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Κανείς δεν πονάει λίγο ή πολύ....όλοι πονάμε το ίδιο.




Με μεγάλη χαρά διάβασα στο kro-potkin.blogspot.com (μετά από την επαναδημοσίευση από το agioianargyroinews.blogspot.com) μία αναφορά σε προηγούμενο κείμενό μου.

Xαίρομαι γιατί στα πλαίσια της Δημοκρατίας ο διάλογος είναι χρήσιμος για να μπορούμε να συνεχίσουμε.Βέβαια οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί δείχνουν και την έλλειψη επιχειρημάτων και το μόνο όπλο για κάποιους είναι η λάσπη και η γελοιοποίηση των πάντων. Κανονικά δεν θα έπρεπε να απαντώ σε ανώνυμους που υπηρετούν τον στρουθοκαμιλισμό μέσα από την ανωνυμία αλλά δεν θα μπορούσα να μην επισημάνω ότι κανένας φόβος δεν είναι υπαρκτός όσον αφορά σε προσωπικό επίπεδο παρά μόνο ο φόβος που αισθανόμαστε όλοι για την πορεία της χώρας.

Αντίπαλοι μου δεν είσαστε εσείς αλλά τα προβλήματα.

Σας ευχαριστώ επίσης που γνωστοποιείτε ότι δεν είμαι βολεμένος γιατί κάποιοι εκεί έξω ποντάρουν στο να μπερδεύουν τους πολίτες με ανακρίβειες κυκλοφορώντας σε πηγαδάκια ότι είμαστε βολεμένοι. Τα περί «γιαουρτομάτων» είναι απλά μία κίνηση που δεν οδηγεί πουθενά και δεν φέρνει λύσεις στα προβλήματα της χώρας. Επίσης,θα ήθελα να σας πω ότι δεν είναι ώρα για συναρπαστικά λόγια προκειμένου να εντυπωσιάσουμε τους φίλους αναγνώστες αλλά ώρα αλλαγών.

Και εγώ λυπάμαι για τους συνανθρώπους μας οι οποίοι δεν έχουν τα πληρώσουν τα άδικα χαράτσια.Και εμείς σε αυτούς ανήκουμε , σε αυτούς που παλεύουν καθημερινά για το μεροκάματο.Συμφωνώ ότι πρέπει να σταματήσει η λαίλαπα μέτρων. Κανείς δεν πονάει λίγο ή πολύ σε αυτόν τον τόπο.Όλοι το ίδιο πονάμε. Και να ξέρετε ότι όσον αφορά την πόλη μας δεν θα σταματήσουμε να μαχόμαστε για τις γειτονιές σε κάθε γωνιά της πόλης μας.

Το αγαπάμε αυτό που κάνουμε και λογοδοτούμε στους πολίτες που και αυτοί μάχονται στην καθημερινότητα και είναι ταλαιπωρημένοι μετά από όλα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία μας. Όσο για τους «σωτήρες» να ξέρετε ότι και τους δρόμους θα σκουπίσουμε και τα σκουπίδια θα μαζέψουμε αν είναι να εξυπηρετήσουμε τους συνδημότες μας.

Χρειάζονται σωτήρες στην πράξη και όχι ψευτοσωτήρες που προωθούν τις πολιτικές τους μέσα από ψέματα και ψεύτικα συναρπαστικά λόγια. Και εγώ διαφωνώ με την βία….είτε είναι από αστυνομικούς είτε είναι από κουκουλοφόρους.

ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

Και επειδή κάνατε αναφορά για το κτίριο που είναι υπό εγκατάλειψη στην Νέα Εθνική Οδό στα Μυκονιάτικα, να ξέρετε ότι δεν έμεναν μέσα αγγελούδια αλλά ναρκομανείς και πολλών ειδών κακοποιών στοιχείων.

Σας το λέω έτσι για την ιστορία για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους .

Θα ήταν και ώριμο κάποια στιγμή να ξεκινήσουμε όλα τα blogs διάλογο για τα προβλήματα και ότι άλλο αφορά την κοινωνία μας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΓΙΚΑ ΡΑΒΔΑΚΙΑ.

Καλή δύναμη σε όλους.