Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!

Την Παρασκευή 3/6/2011 πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση του Νέου Συλλόγου Πυγμαχίας «Μαχητές του Λεωνίδα» παρουσία 200 και δημοτών της Πόλης μας. Προσωπικότητες του αθλητισμού, της Πολιτικής και της τοπικής αυτοδιοίκησης τίμησαν με την παρουσία τους αυτό το νέο ξεκίνημα του νέου Συλλόγου.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από την μεγάλη και επιτυχημένη συνεστίαση στον χώρο της Καφετέριας Maje (στο πεζόδρομο απέναντι από το 1ο Λύκειο Αγίων Αναργύρων, Αλεξάνδρου Παπάγου 10).

Ανάμεσα στο πλήθος διακρίναμε πολλές προσωπικότητες από την οικογένεια της πυγμαχίας όπως, o κ. Γιώργος Στεφανόπουλος (Ολυμπιονίκης και 2ος στην παγκόσμια κατάταξη),ο κ. Χαρίλαος Κοντογιώργης (Πρωταθλητής Ελλάδος), ο κ. Μιχάλης Αρναούτης (Παγκόσμιος Πρωταθλητής) και ο κ. Κων/νος Αθανασόπουλος (Πρωταθλητής και ιδρυτής των Fighters).

Μετά από τις ομιλίες του Προέδρου κ. Αθουσά Χρήστου, του Αντιπροέδρου κ. Δημητρόπουλου Νίκου αλλά και του κυβερνητικού εκπροσώπου του ΠΑ.ΣΟ.Κ κ.। Χρήστου Πρωτόπαπα όλη συνέχισαν την βραδιά τους κουβεντιάζοντας και απολαμβάνοντας το ποτό τους .


ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ( ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΥΓΜΑΧΙΑ, 5ος ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ , 2ος ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ)
ΠΡΟΜΠΟΝΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ(ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΥΓΜΑΧΙΑ, ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ)
ΚΑΠΙΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ)



ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΑΝΩΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ),ΠΡΟΜΠΟΝΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΥΓΜΑΧΙΑ, ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ) ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΠΑΠΑΓΟΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΛΗΣ ΝΙΚΟΣ



ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΩ ΠΛΕΥΡΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ,ΛΕΙΒΑΔΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ, ΜΑΚΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΛΙΟΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΠΡΟΜΠΟΝΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΜΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ,ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΦΛΕΣΣΙΟΣ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ,ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΤΑΚΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ.

ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΑΘΟΥΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΠΟΘΑΡΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ).



Ο Κ. ΝΙΚΟΣ ΜΑΞΟΥΡΑΣ (ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ) ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΚΑ ΕΦΗ ΚΑΙ Ο Κ .ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΚΟΣ ΝΙΚΟΣ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ) ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΚΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ.





ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:Η ΚΑ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΦΑΝΗ ΚΑΙ Η ΚΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΕΛΕΝΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Κ. ΠΡΟΜΠΟΝΑ ΛΕΩΝΙΔΑ



Ο Κ. ΛΕΙΒΑΔΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ) ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΠΡΟΜΠΟΝΑ ΛΕΩΝΙΔΑ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ).



Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Κ.ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ.



Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Κ.ΝΙΚΟ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ.

Ο Κ. ΠΡΟΜΠΟΝΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΝ ΚΑ ΚΟΥΚΗ ΣΟΦΙΑ.


Καλή αρχή λοιπόν και πολλά μετάλλια στην πόλη μας.