Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Προσοχή....μας γράφουν....!


Δεν υπάρχει οικογένεια χωρίς κλήση από την αστυνομία τις τελευταίες μέρες.
Δεν χάνουν ευκαιρία με το παραμικρό να γράφουν τους πολίτες. Θα έπρεπε οι κύριοι της Αστυνομίας να λάβουν σοβαρά υπόψη τους ότι όλοι μας αντιμετωπίζουμε δύσκολες μέρες και δεν περισσεύει από κανέναν μας το κάθε ποσό που με μεγάλη άνεση γράφουν στο ροζ χαρτί.

Επειδή πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ρίχνει την ευθύνη στη Δημοτική αρχή της πόλης μας αλλά συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Δεν δίστασαν εν ώρα συνάντησης Δημοτικών Συμβούλων στο Δημαρχείο να πάρουν τις πινακίδες τους και να τους αφήσουν κλήσεις στα οχήματά τους. Με ηλεκτρικό κατσαβίδι και γρήγορες κινήσεις τις πήραν και έφυγαν.

Όμως, σε καθημερινή βάση αυτό συμβαίνει και στην κεντρική πλατεία του δήμου μας και στα γύρω στενά. Αυτό δεν βοηθάει καθόλου την αγορά καθώς πολλοί εξοργισμένοι πλέον δεν σταματούν να κάνουν τα ψώνια τους ή να πιουν το καφεδάκι τους λόγω κλήσεων.

Θα πρέπει να καταλάβουν οι κύριοι Αστυνομικοί ότι τους χρειαζόμαστε για να μας προφυλλάσουν και όχι να μας
γράφουν! Μόνο ζημιά κάνει αυτό στην πόλη μας. Μήπως καλύτερα αυτά τα χρήματα να τα αφήσουμε για την αγορά μήπως και κινηθεί καθόλου αντί να τα δίνουμε στα ταμεία της Αστυνομίας;
Λέω εγώ τώρα!!
Τουλάχιστον όσα προλάβατε και εισπράξατε από κλήσεις ας τα διαθέσετε για κανένα καινούριο περιπολικό στην πόλη μας γιατί
... πλέον δεν έχουμε περιπολικά ούτε για δείγμα!