Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Οι συκοφαντίες και τα ψέματα δεν οδηγούν πουθενά.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες πολλών υπόγειων υβριστικών πισώπλατων χτυπημάτων. Θα σας συνιστούσα να μην ακούτε κανέναν και να κρίνετε σύμφωνα με την ικανότητα του κάθε υποψηφίου. Επίσης έχουν δημιουργηθεί μερικά ανώνυμα blogs τα οποία το μόνο που ξέρουν είναι να συκοφαντούν επί προσωπικού.
Όμως, ο κόσμος δεν ζητάει τίποτα παραπάνω από έργα που αφορούν τον τόπο μας. Για αυτό το λόγο λοιπόν συνεχίζουμε δυναμικά δίπλα στους δημότες με αίσθημα ευθύνης για το αύριο. Αυτός είναι ο στόχος μας και τίποτα παραπάνω.

Ότι είναι ανώνυμο είναι και ψεύτικο.

Μην ακούτε τίποτα και κανέναν. Ο τόπος μας χρειάζεται έμπειρα και ικανά στελέχη με όρεξη για δουλειά και όχι απλά μέλη-γλάστρες στο συμβούλιο του Δήμου. Ο Καλλικράτης απαιτεί δουλειά και ιδέες.
Όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα κάποιοι χρησιμοποιούν ως όπλο τη λάσπη και την ψευτιά. Αυτούς τους σκοτεινούς τύπους δεν τους χρειαζόμαστε.
Για αυτό λοιπόν όχι μόνο αδιαφορώ για τους ψεύτες αλλά εντείνω πιο δυναμικά τις προσπάθειές μου για ένα δημιουργικό αύριο με ιδέες και προτάσεις αλλά και με παρεμβάσεις ουσίας για ένα δήμο όπως αξίζει στους δημότες.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος και
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος
Νικόλαος Μαξούρας