Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Και βέβαια δεν σταμάτησα να γράφω.

Πλέον το blog μου θα είναι και πάλι κοντά σας ανανεωμένο και σε σχεδόν καθημερινή βάση αναδεικνύοντας θέματα και προβλήματα που αφορούν την περιοχή μας. Ποτέ δεν σκέφτηκα να σταματήσω τη λειτουργία αυτού του blog και ούτε πρόκειται ποτέ να συμβεί αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους που με διαβάζουν και θα ήθελα να τους επιβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω να γράφω αυτά που πιστεύω σαν απλός πολίτης και που κανένας δεν με έβαλε ποτέ(όπως κυκλοφορούν φήμες).

Η ενότητα και η κοινή φωνή εξάλλου φέρνει αποτελέσματα.

Πάντως, ξεκινώντας αυτό το blog πριν 2 χρόνια ,δεν περίμενα να φτάσει σε τόσα πολλά σπίτια και χώρους εργασίας. Όντως μια μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου ενημερώνεται από τα blog και γενικά υπάρχει μεγάλη επισκεψιμότητα των ενδιαφερόμενων δημοτών και όχι μόνο.

Διαφωνώ με την λασπολογία επί προσωπικού όπως κάνουν κάποιοι άλλοι και όσα γράφονται από εμένα αφορούν τα προβλήματα της αγαπημένης μας περιοχής και μόνο. Δυστυχώς, όπως είπα και παραπάνω ,κυκλοφορεί φήμη ότι με έβαζαν να γράφω και το έκανα δήθεν για να εκβιάσω καταστάσεις.Όχι μόνο δεν ισχύει αλλά ισχύει ακριβώς το αντίθετο.

Όταν θες να πάει ο τόπος σου μπροστά δεν κάθεσαι σαν απλός θεατής αλλά συμβάλλεις με τον τρόπο σου ώστε να πάνε καλύτερα τα πράγματα. Ακόμη, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στάθηκαν αυτό το χρόνο κοντά στους γονείς μου μετά τα δυσάρεστα που συνέβησαν στην οικογένειά μας. Η ζωή όμως συνεχίζεται και πάντα είμαστε οικογενειακώς εδώ και θα είμαστε. Αυτό μας κάνει ιδιαίτερα δυναμικούς και γεμάτους όρεξη να δώσουμε νέες μάχες .
Γιατί αυτές οι μάχες αφήνουν παρακαταθήκη ιδεών σε εμάς τους νεότερους και βάσεις για το αύριο.

Πολλοί θα περιμένετε να μάθετε τι θα κάνουμε στις Δημοτικές Εκλογές του Νοεμβρίου.

Σας υπόσχομαι ότι όταν έρθει η ώρα θα σας το ανακοινώσω από το δικό μου blog.

H αγάπη , η αγκαλιά και η εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας, μας κάνουν πιο δυνατούς στο να συνεχίσουμε.

Και θα συνεχίσουμε..!

Καλό χειμώνα σε όλους!