Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες ,


Φίλες και Φίλοι…


Ήρθε η ώρα…ήρθε η ώρα για αλλαγή..για ανατροπή…ήρθε η ώρα να διεκδικήσουμε και πάλι τα όνειρά μας για ένα αύριο ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις όλων μας. Δυστυχώς βρισκόμαστε σε μία δύσκολη καμπή για την χώρα και πλέον δεν έχουμε άλλα περιθώρια για πειράματα.

Αυτά τα 5 χρόνια ακούσαμε και είδαμε πολλά…..είδαμε Ζαχόπουλους, Ρουσόπουλους, Βατοπαίδια, Μαγγίνηδες, Παυλίδηδες, Ομόλογα, καρτέλ…..και αυτοί οι άνθρωποι ζητούν και πάλι Νωπή Λαική Εντολή από το λαό…Για τέτοιο θράσσος μιλάμε.


Ζητούν και πάλι τη ψήφο του λαού για να κυβερνήσουν. Ποιοι; Αυτοί που ρήμαξαν την Ελλάδα…

Αλήθεια πως σας φάνηκε το κλείσιμο της Βουλής; Δημοκρατικό ε; και τα σκάνδαλα παραγράφτηκαν……μπροστά στα μάτια μας….!


Πραγματικά δεν γνωρίζω από που να ξεκινήσω..


Από το γιο του ταχυδρόμου Τον Ρουσόπουλο με τις 4 βίλες; Από το αναψυκτήριο –βίλα του Μαγγίνα που είχε και φιλλιπινέζες ανασφάλιστες να τον υπηρετούν; Από τον Ζαχόπουλο και τους καναπεδοέρωτές του; Να πω για το Ρεγκούζα και τις κρατικές διαφημίσεις σε συνεργασία με υπόδικο; Να πω για το ξυλοδαρμό του φοιτητή με τη ζαρντινιέρα; Για τις πυρκαγιές σε όλη τη χώρα…;Να θυμηθούμε για το ξεπούλημα του λιμανιού του Πειραιά στους Κινέζους; Για τη νοθεία στη διαδικασία αναθεώρησης του Συντάγματος…για το χρηματισμό του Παυλίδη…Να πω για τις προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ;

Και όμως είναι τόσα πολλά…..και παρόλα αυτά ο Καραμανλής ζητάει και πάλι την εντολή του λαού….

‘Όπως είναι προφανές, το πανηγύρι τελείωσε. Το ΠΑΣΟΚ πλέον με το Γιώργο Παπανδρέου είναι έτοιμο να αναλάβει τα ηνία της χώρας μας με σοβαρότητα και ωριμότητα….με πρόγραμμα και ανανέωση για μία καλύτερη και δίκαιη κοινωνία.

Η δική μας ψήφος είναι αυτή που θα φέρει την αλλαγή……..η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ…..

Δεν θα μπορούσα να μην σχολιάσω και τις κριτικές του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ….Το ΚΚΕ κάνει αντιπολίτευση στο ΠΑΣΟΚ και αν έχετε παρακολουθήσει στα ΜΜΕ πρώτα κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ και μετά τη ΝΔ…..

Όσο για το ΣΥΡΙΖΑ ή Συνασπισμό…..ο Αλέξης ας δει πρώτα τι πάει να πει Βουλευτής και μετά ας μας κρίνει……..και δεν θα ξεχάσω πριν καιρό που μίλαγε για διάλυση ΠΑΣΟΚ ειρωνικά και τώρα αντιμετωπίζει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα…

Όσο για το ΛΑ.Ο.Σ.. έχω δύο απορίες….Η πρώτη είναι γιατί μας μιλάει τόσο πολύ για τους αλλοδαπούς αφού εκείνος επί εποχής Σαμαρά (που άνοιξε τα σύνορα) ήταν μέλος της τότε κυβέρνησης και του Κόμματος και δεύτερον που βρέθηκαν όλα αυτά τα χρήματα για τις διαφημίσεις σε όλη τη χώρα;

Όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων είναι κατά του ΠΑ.ΣΟ.Κ …..ενώ αντιθέτως ο ελληνικός λαός πλέον έχει μέτρο σύγκρισης και είναι υπέρ του ΠΑ.ΣΟ.Κ….


Αυτό τα λέει όλα…..


Στις 4 Οκτώβρη μεγάλη νίκη ….νίκη του λαού….


Ο αγώνας για το ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι ο αγώνας για την Ελλάδα…


Εμείς δεν ζούμε σε πλασματικό κόσμο ούτε τα βλέπουμε όλα ωραία….ξέρει το ΠΑ.ΣΟ.Κ τι αναλαμβάνει και πως θα τα αντιμετωπίσει.



ΕΜΕΊΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ….ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΙΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ….