Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Πείτε ότι θέλετε…στην γωνία είναι ο λαός…..και θα απαντήσει όπως κάθε φορά…..!



Να’ μαι λοιπόν και εγώ!! Κάτι προβληματάκια με τη σύνδεσή μου στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ με κράτησαν λίγο μακριά σας.

Το λέω γιατί μερικοί νομίζουν ότι παράτησα το blog μου! Όπως είπε κάποιος σε τραπέζι στο βούκινο(στην κεντρική πλατεία της πόλης μας)…..τα παράτησε ο μικρός.

Του απαντάω λοιπόν ότι δεν τα παρατάω…..και σε λίγο καιρό που θα ολοκληρωθεί ένα άλλο site που δημιουργώ με κάτι φίλους μου…. θα τα λέμε καλύτερα… με πιο πολλές δυνατότητες… και με περισσότερες απόψεις.

Κάποιοι συνεχίζουν τις κατηγόριες τους….και έντονα τελευταία ακούμε πολλά ….ότι έγινε αντάλλαγμα με το Δήμαρχο κ. Νίκο Σαράντη για να είμαστε υποψήφιοι μαζί του…ότι θα βγει το ΠΑΣΟΚ και θα μας μαζέψει…και πολλά άλλα….!

Θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο προκειμένου να πάει βήματα μπροστά Ο Δήμος μας.

Λυπάμαι που οι ανώνυμοι συνεχίζουν τις συκοφαντίες και τις προσωπικές επιθέσεις εναντίον όλων όσων δεν ανήκουν στην παρέα τους….

Η πορεία του πατέρα μου κύριοι έχει αποδείξει το αντίθετο….και ότι είναι απαραίτητο προκειμένου να μπει σε τροχιά ανάπτυξης η περιοχή μας…θα το κάνει.

Δεν είναι ούτε καρεκλοθεσίτης..ούτε ψάχνει ένα δεύτερο μισθό…

Δεν κυκλοφορεί ούτε με ακριβά αυτοκίνητα…ούτε κοιτάζει τα σύννεφα όταν περπατάει στο δρόμο…κάνοντας ότι κάποιος είναι….

Η πολιτική του σταδιοδρομία είναι και η απόδειξη ότι μέσο ανταλλάγματος για κάθε του υποψηφιότητα δεν είναι οι θέσεις…αν και θα μπορούσε άνετα να το κάνει…αλλά τα έργα!

Για αυτό λοιπόν ας ψάξουμε την δική σας ιστορία κύριοι ανώνυμοι των καφενείων και των blog ….και να δούμε αν έχετε το δικαίωμα να μιλάτε…!

Αλλά ένα μετράει….η κρίση του λαού …..και ο κόσμος είναι ο καλύτερος κριτής….

Όσο για την κυρία με το κίτρινο Fiat(άκι)…όπως λέτε κάποιοι…..έχει δώσει πολλές ώρες ζωής προκειμένου να γίνει κάτι καλύτερο για τη γειτονιά μας…

Ας το κάνατε και εσείς……αν μπορούσατε…γιατί τότε θα ήταν καλύτερα τα πράγματα.

Με το να κατηγορείτε τον κ.Σαράντη, το κ.Ταμπακίδη και όλους μας αλλά και κάθε έναν που δεν είναι μαζί σας..μόνο μας οπισθοχωρεί και τίποτα παραπάνω…!


Πείτε ότι θέλετε…στην γωνία είναι ο λαός…..και θα απαντήσει όπως κάθε φορά…..!